Tuotteet

Yrityksessä valmistetaan puusepän erikoiskalusteita mittatilaustyönä puusta ja levystä. Jonkin verran teemme myös entisöintitöitä, mutta pääasiassa uusia tuotteita. Puuseppämme auttavat mm. materiaalivalinnoissa ja tarvittaessa käydään myös paikanpäällä varmistamassa mitat, kun työ tehdään asiakkaan antamien piirustusten ja toiveiden mukaan. Haluttaessa tuotteet toimitetaan valmiiksi paikalleen asennettuna.

Olemme valmistaneet mm. portaita/portaikkoja, kaiteita, ikkunapenkkejä, pöytiä, tuoleja ja kaapistoja keittiöstä makuuhuoneisiin.

Palvelujamme ovat käyttäneet yksityiskotien lisäksi mm. arkkitehtitoimistot, kaupungit ja seurakunnat. Julkitilakalusteita olemme valmistaneet mm. päiväkodeista kouluihin, kirkkoihin, sairaaloihin, oikeustaloihin, kirjastoon, teatteriin, pankkiin, huoltoasemalle, kauppaan ja hotelli-ravintoloihin.

Kilpailukykymme perustuu perheyrityksen joustavuuteen ja yksilöllisten tuotteiden valmistukseen. Kun haluatte johonkin tilaan esimerkiksi omanlaisenne kaapiston, toivomme Teidän ottavan yhteyttä  tarvitessanne puusepänliikkeen palveluja. Teemme mielellämme Teille tarjouksen.